Permanente Make up wenkbrauwen met de Ombre PowderBrows behandeling:

Jouw wenkbrauwen elke dag helemaal naar wens. De Ombre Powder Brows behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Powder Brows hebben een natuurlijke uitstraling. Je krijgt een natuurlijke look mede dankzij het fijne pigment

Intake

De intake is voorafgaand aan de behandeling en duurt ongeveer 30 minuten. Samen doorlopen we jouw wensen. We bepalen een vorm, tekenen deze en kiezen een kleur die bij jou past.

Bij de Ombre Powder Brows wenkbrauw worden er een heleboel kleine puntjes gezet middels een speciaal PMU machine. Dit geeft jouw wenkbrauwen een zachte en natuurlijke uitstraling. Het resultaat is zichtbaar resultaat gedurende 14 tot 18 maanden.

Ombre brows of Powder Brows is een relatief nieuwe techniek waarbij de wenkbrauwen worden ingekleurd met permanente make-up (PMU).  Ombre wenkbrauwen staan bekend om de natuurlijke uitstraling, die vergelijkbaar is met het zelf aanbrengen van wenkbrauw poeder make-up. Het grote verschil is echter dat ombre powder brows semi-permanent zijn dit in tegenstelling tot getatoeëerde wenkbrauwen. Dit houdt in dat de permanente make-up wordt aangebracht net onder de onderste laag van de opperhuid en de bovenste laag van de lederhuid.

Oude permanente make-up inkt Vroeger werkte mensen met de inkt die je ook bij de traditionele tattoo shops tegenkomt. Dit is permanente inkt en zal de rest van je leven zichtbaar blijven.

Het nadeel van de “echte” permanente inkt is, is dat het veel zwaardere metalen bevat. Deze zijn schadelijk, blijven permanent achter in de huid en zorgen voor een onwenselijke kleurverandering in verloop van tijd. Dit betekent dat je pmu uiteindelijk rood, groen of blauw wordt.

Bij de powder brows behandeling wordt vaak de Ombré techniek toegepast. Dit is de meest zachte en natuurlijke manier omdat je diepte creëert. De voorkant van de wenkbrauw wordt dan heel luchtig aangezet. Dat wilt zeggen dat de pixels wat verder uit elkaar worden gepigmenteerd waardoor het lichter oogt. Hoe meer je naar het uiteinde toe werkt hoe donkerder en strakker de vorm wordt aangezet.

De hoeveelheid ombré effect is een persoonlijke voorkeur en kun je met de PMU specialist bespreken. Je kunt er ook voor kiezen om geen ombré effect te laten zetten.

Daarnaast heb je bij powder brows ook de mogelijkheid om voor diverse vormen te kiezen. Je kan het zo natuurlijk mogelijk houden of juist kiezen voor een wat strakkere make-up look.

De wenkbrauwen blijven gemiddeld tot 2 jaar mooi ingekleurd. Hierna is het mogelijk om de wenkbrauwen bij te werken en nogmaals te behandelen.

Behandeling:

De Powder Brows behandeling duurt ongeveer 3 uur.

Na-behandeling:

Tussen de 4 a 8 weken zal de nabehandeling plaatsvinden. Hierna is het resultaat echt goed zichtbaar.