Permanente eyeliner

Elke dag opstaan met een prachtige eyeliner waar je helemaal niets voor hoeft te doen! Dat kan met een permanente make-up voor je ogen.

Het hebben van een permanente eyeliner heeft enorm veel voordelen. Je hebt nooit meer last van uitgelopen eyeliner, omdat deze eyeliner gedurende de dag perfect blijft zitten. Ook heb je nooit meer last van een ongelijke eyeliner. Een permanente eyeliner zit iedere dag weer perfect. Daarnaast scheelt het hebben van een permanente eyeliner veel tijd, omdat je ’s Ochtens nooit meer eyeliner hoeft aan te brengen.

Infralash of Deepliner

Infralash ook wel Deepliner genoemd is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner.

De eyeliner is zoals we die van vroeger kennen, een lijntje bovenop de wimperrand. Dit lijntje kan van dun naar wat dikker aangezet worden. Tegenwoordig wordt de eyeliner tussen de wimpers in de wimperrand gezet, vandaar de naam infralash (tussen de wimpers) of deepliner (diepliggende lijn). Deze nieuwe techniek maakt de eyeliner een stuk subtieler van aard! Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen. Een Deepliner aanbrengen met gewone makeup is niet voor iedereen een simpele klus. Het is best een gepriegel en veel vrouwen kunnen niet tegen alle soorten cosmetica.

Het pigment wordt met een naaldje van het PMU-apparaat aangebracht in de huid. De eerste behandeling duurt ongeveer een uur.

Na 6 tot 10 weken, niet eerder in verband met herstel van de huid, vindt de nabehandeling plaats. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar het genezingsproces en uiteindelijke resultaat. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan beantwoord. Tijdens deze behandeling wordt de gehele eyeliner nagelopen en bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer ook een uur.

Het resultaat blijft gemiddeld een paar jaar goed.  Daarna kun je weer een touch up behandeling nemen om je eyeliner weer strak en donkerder te krijgen!

Als je lenzen draagt moet je de lenshouder meenemen en de lenzen uitdoen. Indien je wimperextensies hebt dienen deze minimaal 2 weken voor de Deepliner behandeling te worden verwijderd.