PMU van lippen

Droom jij van altijd mooi gekleurde volle lippen? Zijn jouw lippen smaller dan vroeger of heb je geen duidelijke lipcontour? Dan is permanente make-up voor je lippen een ideale oplossing. Door een PMU behandeling te doen zien je lippen er altijd verzorgd uit.

Permanente make-up van de lippen is perfect voor de vrouw die er graag fris en goed verzorgt uitziet. De lippen vallen op in het gezicht en is één van de eerste dingen waar we naar kijken wanneer we iemand ontmoeten. Van een zachtroze tot rode kleur en een mooie welving van de cupidoboog. Ik laat jouw lippen weer stralen! Door het toepassen van permanente make-up hebben je lippen meer kleur en krijgen ze een vollere en frisse uitstraling.

Voor de behandeling

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen. Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien.

Je kunt je lippen ook een mooiere vorm geven. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Na de behandeling

Hoe lang blijft lip PMU zitten?

Gemiddeld tussen de 1,5 en 5 jaar, maar deze periode is afhankelijk van het huidtype en de aard van de behandeling. Hoe lichter het pigment, hoe sneller dit zal vervagen. De celregeneratie van de huid is ook een belangrijke factor, samen met de UV-straling.

Doet PMU op lippen pijn?

Een PMU-behandeling is nooit geheel gevoelloos, maar de meesten ervaren het niet als pijnlijk. We horen van onze klanten eerder dat het een prikkelend gevoel geeft dan dat het echt heel veel pijn doet. En wat we achteraf nóg vaker horen, is dat ze het veel erger hadden verwacht.

 

na de behandeling
Welke kleur PMU lippen?

Elke kleur PMU lippen, of lippenstift, zal je goed staan. Het is puur een kwestie van eigen smaak. Wel is bij permanente make-up te adviseren om een niet te felle kleur van de lippen te kiezen. Je kunt altijd nog felle lippenstift gebruiken als je in een vrolijke bui bent of een feestje hebt.

Prijzen: Eerste behandeling €200

Nabehandeling 4-8 weken €100

Touch up na een jaar €150